V for Vintage

By Cristina Radu

Ziua urma să fie horror… dar nu m-am gândit că o să fac o asemenea gafă.

Dimineața la 10 trebuia să merg la crosul vieții de la facultate… La 4 trebuia să ajung la autobuz să merg la țară și între cele două evenimente să merg și la V for Vintage. Am zis să-mi iau adidașii cu care merg câteodată să îmi cumpăr pâine(sau poate nici atunci), ca în cazul în care mă bagă să alerg prin noroi să nu-i distrug pe cei `de duminică`.Nenorocirea a fost că am fost nevoită să merg de la cros(unde nu puteam să alerg într-o ținută elegantă, eventual și cu tocuri) direct la V for Vintage. Mă uitasem recent la un haul de vintage și m-am îmbolnăvit psihic! Am zis că vreau și eu! Dau toți banii pentru un obiect care să mă încânte de bucurie atunci când îl privesc.

Am văzut pe ultima sută de metri(cu o seară înainte) că se ține V for Vintage. Fix în cel mai încărcat weekend de-al meu de când mă aflu în București! Intram foarte nonșalantă pe ușă la V for Vintage(după ce am stat la intrare vreo 10 minute plângându-mă că eu nu intru într-un loc atât de select, cu acei adidași, cu leggings și cu un hanorac cu 3 mărimi mai mare) și mă oprește o tipă ` Bună, taxa de intrare este 10lei`. Nu știam de taxă, dar ce era să fac acum, i-am dat 10 lei. Și mă uit și mă tot uit  și văd doar haine ale unor designeri români. Haine foarte frumoase de altfel.

Eu venisem să caut decorațiuni, accesorii și am găsit doar haine? Dezamăgire totală. Mai ales că voiam să mă uit și să probez bocancii din colectia Alinei Ceușan în colaborare cu Moja, dar ce să vezi, avea doar o pereche cu două numere mai mici… Și am plecat.

Gafa gafelor!

Ajung acasă ca să-mi iau bagajele să plec spre autobuz și am zis să mai arunc o privire pe contul de instagram al celor de la V for Vintage . Și ce să vezi și să nu crezi… Genți, pălării, bijuterii care erau într-o altă încăpere față de cea a designerilor români… Asta e, aștept ediția de anul viitor cu speranța că o să se mai organizeze.

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *