V for Balaban | Revanșa

By Cristina Radu

Revanșa? Da, revanșa. Data trecută, când m-am hotărât să particip la V for Vintage ediția 17, a trebuit să trec printr-o serie de peripeții și să ajung acolo încălțată cu cea mai proastă pereche de adidași a mea și cu cea mai puțin fashionistă ținută. Nu mă așteptam să fie un eveniment de o asemenea amploare și toată lumea să fie țais. Să nu mai zic de gafa gafelor! Am fost pentru vintage și am plecat cu ochii în soare pentru că nu mi-am dat seama că mai există o altă intrare în care se află vintage-ul… Și nici n-am întrebat că mi-era rușine… Cine a zis „Cu rușinea mori de foame!” nu s-a înșelat deloc.

De data asta, m-am îmbrăcat la patru ace(vorba aia). Mi-am luat pantofi cu cioc și toc (vorba bunicii mele) și am plecat spre locație. Toate bune și frumoase, ajung acolo, pac haine, pac vintage.

V for Balaban

Mă uitam și mă tot uitam și când ridic privirea, Andreea Balaban. Știam că o să fie acolo(era și culmea să nu știu) și eram pregătită emoțional de acasă, dar socoteala de acasă nu se pupă cu cea din târg. Auzeam din când în când “Să știi că am venit pentru tine” în conversațiile fetelor care se aflau acolo și veniseră să o vadă pe bloggerița și vloggerița lor preferată și am simțit că V for Vintage se transformase în V for Balaban și Vintage, ceea ce din punctul meu de vedere este cea mai bună combinație. Știam că trebuie să mă bag în seamă, știam ce trebuie să zic, dar nu puteam nici dacă mă forțai. Și cum stăteam eu așa în panica mea aud din spate “Dacă nu vrei să vi tu la mine, vin eu la tine.”  Dacă cei de la emisiunile culinare spun că le fuge pământul de sub picioare atunci când așteaptă verdictul, înseamnă că n-au cunoscut-o pe Balaban… Să vadă acolo trăire. Am îmbrățișat-o, după m-am uitat la ea, după am îmbrățișat-o iar, am vorbit puțin, am făcut și o poză, ca să am cu ce mă lăuda acasă.

M-am mai uitat pe acolo, mi-am găsit în cele din urmă și o pereche de cercei care să nu-mi sfâșie portofelul și am plecat. Nu înainte să o mai salut încă o data pe Andreea. Și ne-am mai tras o poză ca să fiu sigură că arăt omenesc măcar în una.

Tarabele, dragele mele tarabe

Am plecat spre cel de-al doilea eveniment. Nu înainte să mă opresc la Universitate să văd ce se întâmplă pe acolo. Erau câteva tarabe cu diverse chestii. Prima dată m-am oprit la taraba cu ochelari de soare. Apoi m-am mutat la o tarabă cu vechituri. Și ce mai vechituri… Dar când am auzit că o sticluță puțin mai mare ca unghia mea care avea două fire de globen costă 50 lei, am zis nu se poate… M-am mai uitat, ba o gentuță, ba o cutie de bijuterii minusculă dar foarte frumoasă… Toate foarte scumpe! Oamenii știau ce vând acolo(din păcate) și țineau de preț ca de ochii din cap. Asta e, data viitoare poate am mai mult noroc. Până atunci, mă mulțumesc și cu o pereche de cercei.

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

One thought on “V for Balaban | Revanșa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *