Top 10 filme de Crăciun | 2018

By Cristina Radu

Atunci când eram mică, în ziua de Crăciun, stăteam toată ziua în fața televizorului și mă uitam la filmele de Crăciun difuzate de canalele de desene animate. Eram în aceeași cameră cu familia și rudele care depănau amintiri sau puneau țara la cale, dar, datorită lipsei atenției distributive, vedeam și auzeam doar ce era în perimetrul ecranului televizorului. Filmul meu preferat era Oh, Baby(2001).

Când am ajuns în generală, deja eram la next level, mă uitam la un film înainte să plec la școală și la încă un film după ce veneam de la școală. Mă uitam la orice film care îmi ieșea în cale și nu mă plictiseam nici măcar o secundă. La un moment dat, îmi propusesem să văd 1000 de filme, însă când am ajuns la aproximativ 300 de filme vizionate, nu mai puteam să accept orice. Aveam nevoie de un film care să mă captiveze, care să-mi transmită o emoție puternică, care să mă facă să îmi doresc să-l uit doar ca să mă pot bucura la fel de mult și a suta oară când mă uit la el.

Anul acesta am vrut să repet tradiția pe care o aveam atunci când eram mică, dar am ținut cont și de preferințele mele în materie de filme pe care le-am dezvoltat în generală, și am reușit să pun cap la cap această listă cu cele mai captivante filme de Crăciun:

  1. The Christmas Chronicles (2018) Netflix
  2. Arthur Christmas (2011)
  3. Christmas With The Kranks (2004)
  4. A Wish For Christmas (2016)
  5. A Bad Moms Christmas (2017)
  6. The Princess Switch (2018) Netflix
  7. A Christmas Prince (2017) Netflix
  8. A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018) Netflix
  9. Home Alone (1990)
  10. Home Alone: Lost In New York (1992)

Bonus: A Holiday Calendar (2018) Netflix

Când eram absolut convinsă că nu mă poate surprinde un film de Crăciun produs în 2018, Netflix mi-a dat peste nas și nu că doar m-a surprins, ci m-a făcut să simt spiritul Crăciunului mai puternic ca niciodată prin prisma filmului numit The Christmas Chronicles!

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *