Scrisoare către Moș Crăciun

By Cristina Radu

Dragă Moș Crăciun,

 

Deși nu ți se spune prea des, vreau să îți mulțumesc pentru bunătatea și iubirea care încă se revarsă asupra sufletelor noastre datorită ție, pentru toate familiile care s-au reunit cu ocazia sărbătoririi Crăciunului, pentru toate zâmbetele și cadourile pe care le-am avut, negreșit, an de an.

În ciuda timpului în care am încetat să mai cred în tine, te-ai întors la mine, prin diferite căi, mai puternic ca niciodată, și mi-ai demonstrat că atunci când ceva este menit să fie al tău, întotdeauna își va găsi calea de întoarcere, oricât de greu ar fi sau oricât de mult ar dura!

Știu că în fiecare scrisoare pe care ți-am scris-o și am lipit-o pe geam în speranța că o vei vedea, ți-am cerut jucării, dulciuri sau chiar și un telefon, dar anul acesta vreau să îți cer ceva mai special, ceva pe care să-l pot purta în fiecare zi, pentru tot restul vieții cu mine. Îți înmânez magia Crăciunului care se află în sufletul meu pentru a o înteții și a o proteja de toți cei care încearcă să o destrame, iar dacă cineva încearcă să o fure, te rog să îl lași să o ia. Cu siguranță are mare nevoie de ea, altfel nu ar lua-o.

Tot ce îți mai pot cere este ca la anul, pe vremea aceasta, să ne regăsim cel puțin la fel de sănătoși, buni și frumoși, dar cel mai important, împreună!

Cu dragoste,

Unul dintre cele mai fericite suflete

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *