Rochia buclucașă

By Cristina Radu

Era sâmbătă și trebuia să ajung cu orice preț la București să-mi întâlnesc bloggerița preferată care-și mai și vindea o parte din haine. Ce a trebuit să fac ca să ajung acolo si ce am realizat când m-am întors acasă, este cu totul si cu totul o altă poveste.

Călătorie cu năbădăi

M-am trezit dis-de-dimineață ca să ajung la ora deschideri, dar am ajuns mult mai târziu după ce am pierdut, încurcat RATB-uri și am mers pe jos 1-2 km.

Am uitat de toată oboseala când am ajuns acolo și am văzut-o socializând și făcând fotografii cu oamenii. Voiam să mă bag în seamă, dar am zis nu… hai să fac altceva până o prind singură să pot să am momentul meu de glorie.
Am început să scotocesc pe acolo și am găsit două piese vestimentare pe care le vânam încă de când a anunțat evenimentul, printre care și rochia din acest articol.

M-am dus sa probez hainele, dar eram singură și nu avea cine să-mi tragă fermoarul până sus la rochie, însă am plecat cu speranța că o să mă încapă. După ce m-am plimbat pe acolo încă 15 minute încercând să-mi fac curaj, m-am dus cu încredere la ea. M-a uimit cu câtă prietenie mi-a răspuns și în cele din urmă am rugat-o să facem o poză.

Și acum ce fac?!

Ajung acasă, leșinată după 5 ore de stat prin trenuri, RATB-uri și TCE-uri. Primul lucru pe care l-am facut a fost să probez rochia. Fiind tot singură, am întors rochia cu spatele în față. Ceea ce e un lucru foarte rău, pentru că ar fi trebuit să mă gândesc la asta acolo, dar e și un lucru bun, pentru că altfel nu aș mai fi avut-o acum. Și a murit speranța.

Dar am zis STAI… STOP STOP STOP! Rochia nu te încape doar în partea de sus, deci poate fi modificată. Aici o capsă, încă una acolo, îi băgăm și o panglică să fie treaba treabă. Și tadaaam, aceeași Mărie, dar cu altă pălărie (alt sistem de închidere).

Modul în care am pus capsele foarte simplu și rapid îl găsești aici!

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 22 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *