Recenzie Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul Robin S. Sharma

By Cristina Radu

Când am citit titlul, cu mâna pe inimă spun că nu știam la ce să mă aștept. Să fie oare o poveste despre un călugăr care a devenit bogat și după și-a dat seama că mai bine rămânea călugăr așa că și-a vândut bunul cel mai de preț, Ferrari-ul? Despre un om bogat care a devenit călugăr? Să fie doar o metaforă… Habar nu aveam! Știam doar că e musai să o citesc!

Am citit-o, și pagină cu pagină mă făcea mai curioasă, mai motivată să ajung la linia de finiș, dar nu înainte de a absorbi totul precum un burete!

Ce este de fapt această carte

Este o carte de dezvoltare personală despre lucruri simple care îți pot îmbunătății în mod semnificativ viața. 

Cel mai mult și cel mai mult mi-a plăcut modul în care aceste lucruri simple și de efect odată ce au fost puse în practică, sunt îmbrăcate sub forma unei povești. O poveste ancorată în realitate care o face foarte ușor de înțeles.

Ce o face să fie o carte bună

Am citit până acum câteva cărți de dezvoltare personală, am văzut tone de videoclipuri pe YouTube și ce pot să concluzionez, este că această carte le are pe toate! 

Toate tehnicile, toți pașii și toate citatele motivaționale sunt aici! Iar faptul că toate sunt îmbrăcate sub forma unei povești, nu face altceva decât să o transforme într-o comoară ce poate fi accesată de absolut oricine este dispus să facă asta!

Ce o face să fie cartea perfectă pentru Toma necredinciosul

Deși citesc și ascult multe din domeniul dezvoltării personale, la un moment dat mă opresc pentru că pur și simplu nu înțeleg ceea ce mi se transmite sau pentru că nu cred că pot aplica în viața mea acel ceva. 

Exact asta se întâmplă și în carte! În mare parte este un dialog dintre acest om dornic să împărtășească tot ceea ce a învățat și în care crede cu toată ființa lui și acest om care nu s-a lovit niciodată de așa ceva și consideră că viața lui este destul de aglomerată ca să mai își acorde 1 oră pentru a face ceea ce îi place cu adevărat.

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

2 thoughts on “Recenzie Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul Robin S. Sharma

  • Razvan aprilie 5, 2020 at 15:46 Reply

    E și pe lista mea de ceva vreme…

    • Cristina Radu aprilie 6, 2020 at 02:02 Reply

      Spor la citit! Aștept părerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *