Rabdă inimă

By Cristina Radu

Șobolanii tot vintage sunt?

După toată nebunia de la V for Vintage(următoarea întâmplare petrecându-se între momentul în care am plecat de la V for Vintage și momentul în care am ajuns acasă), am căutat al doilea târg care era la o stradă distanță. M-am tot dus și întors pe strada cu pricină ceva timp. Am intrat  într-o curte stranie(pentru că erau scrise pe poartă numerele la care trebuia sa ajung) a unui bloc părăsit(sper) unde cădeau bucăți din bloc și se auzeau sunete groaznice de șobolani. Pe cuvânt de cercetaș! Până la urmă am avut noroc. Mi-a răspuns organizatoarea la mesaj și m-a ghidat către locul cel bun. Am ajuns și … Wah! Câte minunății la prețuri destul de bune, chiar foarte, foarte bune!

Rabdă inimă? Mai bine nu!

Mi-am găsit niște genți… ah, inima! Dar ce să vezi … am dat banii în stânga și în dreapta și m-am trezit că nu-mi ajung pentru ceea ce vreau eu să-mi cumpăr. Totuși, după 4 ani de căutări intense pentru un portofel mic, am reușit să găsesc unul care era și în culoarea mea preferată, cu doar 30lei. M-am tot uitat la un plic foarte frumos, foarte deosebit metalic la un preț mic pentru el. Și mă uitam la el, după mergeam să mă uit la altceva și tot așa. Am plecat cu gândul rabdă inimă (și tace). Daaar, pe lângă portofel m-am ales cu ceva … AH! ABSOLUT DELICIOS! Am găsit în față la Universitate 3 reviste imense despre modă și decorațiuni din anii ’70, La doar 5 lei fiecare!

Rabdă inimă, rabdă inimă, dar cât să mai rabde? Seara am zis gata, nu mai vreau să rabde inima. Am pus mâna pe telefon, am sunat-o pe doamna care vindea plicul să văd dacă mai este disponibil. Și era disponibil! Acum stau și aștept cu nerăbdare să-mi sosească minunăția! Sunt sigură că vom face o echipă pe cinste!

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *