Lumea Instagramului | Ediția V

By Cristina Radu

Era o seară ca oricare alta, mă uitam de zor pe Instagram, pe stories și dintr-o dată văd la Sandra Bendre evenimentul “World of Instagram” care se desfășura în București.

Am tresărit puțin și am zis că trebuie să ajung neapărat aici! Am intrat pe Facebook ca să văd detaliile evenimentului. Intrarea gratuită pe baza de rezervare. Totul bine până aici. Intru pe site la ei și scrolez și scrolez și nu găsesc nimic legat de rezervare. Ma duc repede la laptop, caut, caut și iar caut. Într-un final văd “Înregistrare”. Dau click după click după click și nu se întâmpla nimic… Nu se poate! Chiar așa să se defecteze site-ul la rezervarea mea? Intru iar pe Facebook, de data asta pe pagina lor de Facebook și le las un mesaj.

A doua zi văd răspuns “Bună seara, s-au ocupat locurile, de aceea nu mai funcționeaza formularul de înscriere. Însă pentru că ne-ați scris, vă vom trece pe lista de invitaț!”. Cred că a fost una dintre cele mai frumoase dimineți. Eram   e x t a z i a t ă! Totul era roz și roz era totul! În același timp, îmi făceam griji pentru ce o să port la eveniment. Totuși, e World of Instagram, nu poți să apari cum o fi. Ai nevoie de inspirație, strategie.

Știam că vine Andreea Balaban, favorita favoritelor, omul care mă inspiră zi de zi, omul care mă face să fiu mai bună, mă face să îmi doresc mai mult de la mine, de la oamenii din jurul meu și de la viață în general. Aveam rochia de la ea, aveam sandalele potrivite, totul era potrivit pentru un miniBalaban.

Dar mi-am dat seama că la sfârșitul zilei sunt Cristina, nu Andreea. Mi-am dat seama că la sfârșitul zilei o să aleg o pereche de boyfriend jeans, nu o fustă diafană. Mi-am dat seama că la sfârșitul zilei o să aleg o pereche de Jordan, nu o pereche de Louis Vuitton. Mi-am dat seama că la sfârșitul zilei tot eu o să fiu. Așa că am ales ceea ce mă reprezintă pe mine, ceea ce mă face să zâmbesc atunci când mă uit în oglindă, ceea ce mă face să simt că pot să dărâm munți și am presărat ceva subtil din ceea ce amândouă adorăm.

Am ajuns acolo după o discuție foarte interesantă și amuzantă cu Adrian, șoferul de la Taxify care îmi explica că dacă îți cumperi o Dacia 2018 sau o conservă, singura diferența este mărimea.

M-am delectat cu un Disaronno(iubesc promotiile, ce sa-mi faci…) și l-am ascultat pe Mihnea Ratte, un fotograf împrăștiat, cu un Instagram la fel de împrăștiat și cu o dorință arzătoare de a face cadou fotografiile lui înrămate, oamenilor care îl plac. De unde și următoarea întâmplare: “Am pus poza cu podul și o tipa mi-a lăsat mesaj că acolo s-a sărutat ea pentu prima oară cu iubitul ei și na, n-am putut să mă abțin să nu-i fac un tablou cu acea imagine cadou. E păcat să nu ne aducem aminte de greșeli. Hahaha”

La al doilea speaker, să-mi fie cu iertare. Mă cuprinsese un val de inspirație pentru concursul Disaronno și am stat în hamacul inspirațional până a ieșit ceva, elegant, cât de cât.

La momentul Andreei Balaban, am fost trup și suflet. Nu ascultam, savuram fiecare propoziție și fiecare glumiță. Și sunt recunoscătoare universului, destinului, Sandrei Bendre, organizatorilor sau oricui a făcut posibilă aflarea mea acolo, pentru că am aflat ce se ascunde în spatele acelor imagini perfecte. În primul rând, ore nedormite. Multe ore nedormite. În al doilea rând, cineva care să te ajute să poți sa îți transpui ideea din mintea ta in realitate. Și aici este vorba despre un prieten care să te ajute printr-o simplă apăsare de buton, un prieten care să te ajute să cari la 4 dimineața un fotoliu într-un lan de maci, un prieten care să îți accepte și să îți înțeleagă modul de viață. În altă ordine de idei, ceva trebuie să sacrifici ca să poți să te dedici în totalitate online-ului. Și aici vorbim despre viața personală, job, vacanțe și timp liber în general.

Am aplaudat și am așteptat până s-a pozat toată lumea și până toată lumea și-a primit sfaturile pentru calea spre succes. Când am aplaudat era lumina afara, când am rămas ultima persoană lângă ea, era întuneric crunt. Am felicitat-o, am pupat-o, am îmbrățișat-o și am mai adăugat un selfie la colecția momentelor cu Andreea Balaban.

Mi-a plăcut la nebunie tot ce s-a întâmplat si aș retrăi totul de cel puțin 100 de ori fără să schimb ceva.

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 22 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *