Lansare Album „Moft” | Macanache

By Cristina Radu

Trebuie să recunosc că sunt o persoană extremistă. Dacă mă duc la concert, mă duc la concert. Dacă mă duc la terasă, mă duc la terasă. Nu îmi place să le amestec.

Se presupunea că evenimentul începe la 18:00, nici un minut în plus sau minus. Eu am ajuns la Quantic la ora 18:30. Aveam inima cât un purice și nu-mi venea să cred că întârziasem 30 de minute. Teoretic, deja pierdusem o parte din concert.

Practic, la 20:00 încă așteptam să înceapă concertul. 

Nici n-am apucat să termin de văicărit că îl aud pe Macanache. Concertul începea, însfârșit, cu formațiile aduse în deschidere. Nu știu dacă eram eu prea obosită după vacanța din Deva-Hunedoara-Târgu Jiu sau eram prea plictisită după o oră și jumătate de așteptat, dar cert este că filmul meu nu era același cu filmul celor care au cântat în deschidere. Așa că am ales să consider că mă aflu la terasă și mi-am comandat ceva BUN.

Își mai aduce aminte cineva de siropul acela cu căpșuni pentru răceală pe care ni-l dădea mama când, evident, eram răciți? Mie îmi plăcea atât de mult încât într-o după-amiază am decis să-l beau pe tot! După cum se poate observa, n-am avut reacții adverse pe termen lung. Prin urmare, o să o clasez în lista cu cele mai bune greșeli.

Una peste alta, am găsit același gust, ediția pentru adulți. Exact, exact același! Se numește Jagger Energy și asta comand de fiecare dată când vin la Quantic.

La 21:55, dupa multe pauze, s-au aliniat toate băuturile de la bar și a intrat Macanache! Deși am adorat fiecare concert de-al lui la care am participat și de fiecare dată am fost uimită de noutatea pe care o aducea și de atmosfera dinamică pe care o crea, de data aceasta nu a fost tocmai așa. Să fie oare vina piticilor din capul meu? Sau poate a structurii concertului?

Orice ar fi, știu sigur că data viitoare va fi cel puțin la fel de bine ca la lansarea din ianuarie.

P.S. Încă aștept albumul „Nam timp”!

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *