Fericire pe bază de haine | Resale Shop

By Cristina Radu

 

 

Gratis? Avem!

Am plecat de la V for Vintage, mi-am frânt inima la târgul de la Universitate și am ajuns la Closet Swap. M-am cam uitat puțin cruciș când am văzut evenimentul. Vi cu hainele pe care nu le mai porți, dar sunt într-o condiție foarte bună și pleci cu altele? Gratis? Așa se pare.

Toată treaba a fost organizată de Elena, tipa care se ocupă de Resale Shop, second-handul în care găsești lucruri mișto, este aranjat super bine, nu se calcă lumea(la propriu) în picioare ca să intre la prima oră a dimineții(am pățit, nu e de râs) și miroase foarte fresh(în cazul în care ați mai trecut prin astfel de experiențe).

Când am ajuns acolo, deja fetele „se băteau” pe haine. În plus de asta, așteptau marfă proaspătă de la participantele care nu ajunseseră încă. Mi-am aranjat hainele pe umerașe și așteptam cumințică să negociez schimbul cu celelalte fete. Deja mă simțeam în Așii Amenetului și trebuia să negociez „la sânge”, când dintr-o dată cineva înhață geaca de blugi pe care o adusesem eu și mă uitam lung. M-am dus la Elena să o întreb cum stă treaba de fapt și mi-a zis că pur și simplu fiecare își ia ce vrea fără să mai întrebe. Oricum sunt haine pe care nu le mai vrem. Bun, așa facem. Mă uitam pe ici pe colo și luam câte ceva ce mi se potrivea ca stil și ca mărime. Am plecat de acolo fericită cu noile achiziții pe care am dat 0 lei. Ce poate fi mai frumos de atât?

P.S. Haine mișto se găsesc pur și simplu în cursul săptămânii, trebuie doar să ai imaginație!

 

This entry was posted in Evenimente
Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *