Erorile ce pot apărea în organizarea de Crăciun de care n-am ținut cont nici anul acesta

By Cristina Radu

1.Stocul produselor de Crăciun

De fiecare dată când zic “e atât de clasic încât e imposibil să nu-l găsesc”, NU-L GĂSESC, așa că anul trecut m-am trezit pe 23 decembrie că nu-mi ajunge hârtia de împachetat cadouri și evident, m-am dus în Pepco. Deci nu mai aveau nici un fel de hârtie de împachetat, ce să mai cer model de Crăciun și uite așa am dat 8 lei, 8 LEI, pe o hârtie de împachetat de la Mega Image. 

Anul acesta, m-am trezit mai din timp, pe 14 decembrie și m-am aventurat printre rafturile magazinelor mari precum Cora, Auchan, Carrefour, Jumbo. Vorbim mai multe despre fiecare curând. Gen mâine.

2.Listele

Anul trecut, după ce am cumpărat aproape în fiecare zi lucruri cu tentă crăciunistică, care mi se păreau super drăguțe și clar nu le puteam rata, mi-am dat seama cu câteva zile înainte de Crăciun, când voiam să împachetez cadourile, că nimic nu se pupă și trebuie neapărat să fac o listă, să mă îmbrac și să mă duc să caut cadouri potrivite. Și iată-mă pe mine căutând cadourile potrivite când tot ce mai aveau magazinele erau șervețele roșii! Simple!

Acum, mi-am făcut o listă cu numele persoanelor pentru care trebuie să fiu Moș Crăciun, cu cam ce ar trebui să le cumpăr, cu bugetul atât total cât și pentru fiecare în parte și când am plecat la cumpărături am uitat-o acasă! Dar m-am descurcat, foarte bine chiar. În momentul de față 95% din cadouri sunt luate și așteaptă restul de 5% ca să fie împachetate în hârtie de împachetat la 2 lei. 

P.S. Am găsit acum în Cora fix aceleași hârtii de împachetat pe care le-am luat anul trecut de la Mega Image cu 8 lei, la 2,5 lei. 

3.Cozile

Vai… dacă te-ai plâns vreodată de coada de la supermarket, stai să ajungi sâmbătă seara în Jumbo înainte de Crăciun! E… “MAGIC”! Sau dacă te-ai plâns vreodată că nu găsești o masă liberă la care să stai să mănânci în Afi, stai să ajungi la ParkLake, tot sâmbătă, de data asta după-amiaza. La fel de “MAGIC” e.

4.Luminițele care te scot din minți

Anul trecut, m-am întors acasă foarte veselă din Auchan că am găsit super luminițe la super preț, super colorate, exact cum îmi doream. Când le-am băgat în priză… erau albe! Îmi venea să mor, dar în loc să mor m-am dus înapoi la Auchan, le-am returnat și mi-am luat altele exact la fel, doar că de data asta colorate.

Anul acesta, m-am întors acasă foarte veselă din Jumbo că am găsit super plasă de luminițe, la super preț, super aurii, exact cum îmi doream. Când le-am pus pe perdea… 120 de lumini păreau cam cât 20 de lumini și le-am dat jos în secunda doi. Apoi, m-am întors acasă foarte veselă din Auchan că am găsit super plasă de luminițe, la super preț, super aurii, exact cum îmi doream. Când să le pun pe perdea… erau încâlcite într-un mare hal și până am găsit combinația în care să arate bine mi s-au făcut albe rădăcinile părului. Ce să zic, baftă la a nu o lua razna din cauza luminițelor.

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *