Dorința arzătoare de Crăciun

By Cristina Radu

Dorințe? Am câte cel puțin 3 pe zi. Câteodată mi le reprim, mai ales atunci când îmi face cu ochiul o sticlă de 2 litri de Cola și o pungă de chipsuri înainte să plătesc broccoliul și smântâna la Mega, iar câte o dată le transform în realitate fără a sta pe gânduri.

De Crăciun, pentru liniștea mea sufletească, am ales să-mi îndeplinesc o dorință care mă ajută să le îndeplinesc pe altele mult mai mari.

Să încep cu începutul. Bună, sunt Cristina și obsesia mea principală este reprezentată de castele! Le iubesc, le vreau, le vizitez și dacă aș putea le-aș cumpăra pe toate! Și de mai mult de o lună mă tot documentez despre moda din 1800-1900, pentru că hei, castelele au nevoie de rochii pe măsură.

Desigur, le pot cumpăra de-a gata dacă devin milionară peste noapte, dar până atunci, o să aleg să le confecționez singură, cu aceste două mâini, ac, ață, o tonă de material și o mașină de cusut.

Cu greu mi-am dat seamă că nu pot fi și model și croitoreasă în același timp, dar și când mi-am dat seama am acționat imediat în căutarea unui manechin. Totuși, manechinul pe care îl văd în vitrină la mall, cu siguranță nu are dimensiunile mele exacte și dacă îmi cumpăr ceva de genul… n-am făcut nici o afacere!

După ce am întrebat în stânga și în dreapta, după ce am căutat pe internet, după ce m-am consultat eu cu mine, am găsit soluția! Se numește manechin de croitorie reglabil. Are rotițe în jurul bustului și șoldurilor, cu ajutorul cărora voi putea să obțin exact dimensiunile pe care eu le am în realitate și uite cum, cu ajutorul tehnologiei, pot fi și manechin și croitoreasă în același timp.

Acum, nu pot spune decât să vină toate materialilii și rochilii la mine!

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 21 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *