Creative Fest | 2018

By Cristina Radu

Vineri. Tot ce-mi doream era să stau în pat și să mă uit la un film bun, dar un apel neașteptat m-a convins să merg la Creative Fest. În timpul pregătirilor mele minuțioase, într-o fracțiune de secundă de neatenție, în loc să îmi întind părul cu placa de păr care era foarte încinsă, mai încinsă ca niciodată, mi-am întins mâna. Două semne de toată frumusețea zac acum pe mâna mea. Am respirat și inspirat adânc. M-am bandajat. Mi-am continuat de îndreptat părul, m-am machiat, am tras hainele pe mine și am plecat.

La intrare erau domnii de la securitate pe care îi iubim cu toții și care ne controlează cu mare atenție la fiecare eveniment, dar lipseau doamnele. După 2 minute în care m-am agitat ca peștele pe uscat pentru faptul că nu concepeam ideea de a pune mâna pe mine pentru percheziție, am intrat fără ca măcar să se uite în geanta mea. Asta poate și pentru că era de dimensiunea palmei mele și mai mult de un mini-telefon și câțiva leuți nu puteam băga.

Creative Fest

Primul lucru care m-a izbit a fost lumea. Erau atât de mulți oameni acolo!!! De asemenea, atmosfera era foarte dinamică și locul în sine emana fericire. Eu eram de-a dreptul încântată că nu am amânat pentru următoarele zile și am fost în prima zi, dar eram și plină de furie pentru că nu întelegeam și nu am înțeles nici acum de ce nu se permit camere foto cu obiectiv detașabil !? Dacă poate să mă lămurească cineva, rămân profund recunoscătoare!

După ce m-am bucurat de melodiile mele preferate ale trupei Șuie Paparude, m-am dus glonț la Supa Dupa! Sunt de-a dreptul obsedată de supe. Atât de obsedată încât 2 ani am mâncat zi de zi, același tip de supă. Da, cam atât de obsedată.

P.S. Încă mănânc acel tip de supă, chiar dacă n-o mai fac zi de zi.

Am știut din start că vreau supă de ciuperci, pentru că mai nou ciupercile sunt preferatele mele. Înainte erau cartofii, dar m-am lăsat. Am dat comanda la care am adăugat și crutoane. Nu știu cum le-am descoperit, dar le iubesc la infinit.

În mintea mea aveam această idee de a face o poză cu Vlad Dobrescu, un artist incredibil și de asemenea omul din spatele acestui concept și cu food truck-ul pe fundal. M-am dus de colo-colo, m-am gândit cum să-l abordez, cum să stau ca să iasă poza bine și alte un milion de lucruri care-mi trec prin minte atunci când vreau să fac lucruri de genul. Numai bine că am prins momentul oportun, planetele s-au aliniat și a ieșit totul ca la carte. Și când spun totul, mă refer la poză.

Revenind la comandă, am înfulecat supa în câteva secunde! Asta bineînțeles după ce am stat câteva minute bune ca să fac o poză reușită. Divin! Aceasta este cuvântul care poate să descrie gustul supei ungurești de ciuperci cu iaurt.

R U D I M E N T A L

În ultimul timp, nu prea mai am așteptări atât de mari de la DJ. Și e mai bine. Nu poți fi niciodată dezamăgit. Poți doar să fi surprins! Eu am fost mult mai mult decât surprinsă de Rudimental! Când am auzit Waiting all night, Nobody to love și Louder sau Gold Dust sau ambele… mi-am scos inima din piept și am zis LUAȚI-O! Metaforic, dar am zis-o!

M-am distrat pe cinste și deși n-am fost și în celelalte două zile, nu regret nimic!

Ce zici? Ne vedem la ediția următoare?

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *