Condiții de 7 stele, la prețul de 2 stele | Maria Terezia Residence

By Cristina Radu
This post is part of a series called Sibiu

Am stat la hotel de 3 stele. Am stat la pensiune. Am stat la cort. Nici unul nu se poate compară cu acest apartament sibian!

În primul rând, este situat într-un bloc nou, cu lift ca să nu-ți rupi mâinile cu bagaje urcând cele 3 etaje și se află la 10 minute de mers pe jos față de centru.

Dotări:

În al doilea rând, e dotat cu orice! În dormitor ai un televizor mai „old school”, față de living unde este plasmă, dar dacă dai seara la volumul 1 se aude ca la 10 și dacă dai la volumul 15 auzi în tot apartamentul. În plus ai mașină de călcat și masă de călcat. În living se află canapeaua extensibilă alături de două fotolii, televizor, un pat suplimentar pentru copii, iar pe terasă este amenajat un spațiu pentru fumători. Pe hol ai masă cu oglindă și un șifonier imens cu mașină de spălat, dero, prosoape, pături și lenjerii extra.

În bucătărie… E nebunie! Ai din partea casei ulei, oțet, sare, delikat etc, ai farfuri mari, farfuri medii, farfurii mici, linguri mari, linguri mici, furculițe mari, furculițe mici, cuțite mari, cuțite mici, diferite ustensile, pahare, cești, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, cuptor la aragaz, frigider mare, mașină de spălat vase! În baie găsești: săpun solid, săpun lichid, gel de duș, hârtie, prosoape de diferite mărimi și uscător de păr.

Mai are și centrală proprie! N-ai cum și ce să ceri mai mult, n-ai cum …

Proprietarul Anului!

În legătură cu proprietarul… aveam inima cât un purice înainte să ajung pentru că nu știam de cine urma să dau. Însă, a fost cu mult peste așteptările mele! Mi-a prezentat apartamentul și atracțile principale, atât cele din centru, cât și cele de la marginea orașului și cu ce mijloc de transport aș putea ajunge acolo.

În plus, am uitat câte ceva pe acolo și mi-a fost trimis totul prin poștă fără nici un fel de problemă sau cost!

Maria Terezia Residence +4 0735 216 847
https://www.facebook.com/MariaTereziaResidence/

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

2 thoughts on “Condiții de 7 stele, la prețul de 2 stele | Maria Terezia Residence

  • Unknown octombrie 8, 2016 at 12:36 Reply

    Multumim pentru articol si va mai asteptam!

  • Unknown octombrie 8, 2016 at 12:36 Reply

    Multumim pentru articol si va mai asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *