Ciocolată Caldă | Varianta pentru adulți

By Cristina Radu

De ceva timp mă apasă gândul unei ciocolate calde cu alcool, pentru că n-am încercat niciodată și dacă tot pot, de ce să nu și fac?

Am folosit:

ciocolată caldă

Am făcut două variante, pentru că nu mă puteam hotărî între ciocolată caldă și cacao. Să nu mai zic că la ciocolata caldă aveam 4 sortimente…

Frișcă

Unica și inegalabila HuLaLa

Ornamente colorate de la Dr. Oetker

Nu de alta, dar altele, mai pe economie, n-am găsit.

Finetti Sticks

M-am aprovizionat cu țigări pentru copii, adică chestiile acelea lungi cu negru și alb, care pe vremea mea erau produse de Finetti și erau suuuuper bune, dar pentru acest articol, soarta a decis că ar fi mai bine să am acele petarde fără gust. Măcar au fost bune pentru decor. Măcar atât.

Batoane Kinder Bueno

Ambele feluri, să fie.

-Lapte

Jagermeister, the alcohol

Nu știu ce părere o să aibă mama mea despre asta… dar cu siguranță prietenii mei vor fi mai mult decât încântați.

Modul de preparare:

Am pus la fiert, de fapt încălzit, 500ml lapte. În același timp am pus un plic de ciocolată caldă într-o cană și 2 lingurițe de cacao cu 4 lingurițe de zahăr într-o altă cană. După ce s-a încălzit laptele, am pus câte 250ml în fiecare cană, apoi am pus câte 50ml de Jagermeister. Am pus frișca, ornamentele, sticksurile si batoanele și am stat aproximativ 15 minute să fac pozele de față.

Când am luat prima și singura gură, nu simțeam absolut nici un gust în afară de cel al Jagermeisterul și mă frustra, pentru că nu acesta era scopul. După un timp, am zis să-i mai dau o șansă și să scos sticksurile care rămăseseră pe fundul cănii și probabil absorbiseră tot alcoolul, și ce să vezi, era super bun! Gusturile se combinaseră mai ceva ca doi îndrăgostiți pe Facebook!

Pentru data viitoare nu m-am hotărât încă dacă mai pun sau nu decorațiuni, dar aștept cu nerăbdare să-mi spui cum ai procedat tu, și nu uita să-mi spui dacă ai mai tăiat sau adăugat vreun ingredient!

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 21 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *