Cel mai frumos apus din Palma

By Cristina Radu

Erau deja câteva ore de când mergeam la pas pe străzile Palmei și deși mereu afirm că fac orice, numai mers la pas nu, de data asta nu mă puteam sătura să o fac având în vedere că fiecare stradă, fiecare clădire și fiecare balcon aveau o poveste de spus, o poveste ce putea fi imortalizata pentru totdeauna printr-o simplă fotografie.

Ultima destinație era catedrala pe care am surprins-o din fiecare unghi cu camera telefonului și pe care am sorbit-o din priviri minute in șir. Trebuie să admit că așa cum prea mult zahăr face rău, asa și prea multă frumusețe arhitecturală te înmoaie și te face să tanjesti după un pui de somn pentru a putea procesa tot și pentru a putea pregăti teren pentru altele ce vor urma.

Noroc că plecasem la drum cu un localnic care mi-a spus că este imposibil să închei ziua fără să privesc apusul. Și nu orice apus… Ci un apus văzut de pe canapele pufoase a celor de la 49 steps și cu un cocktail alaturi, unde soarele intră treptat în munți lăsând lumina caldă și stinsă să îți înmoaie simțurile în timp ce portul începe încet, încet să capete o altă formă conturată de lumina caldă a becurilor de pe bărci. Deși la cât de frumoase erau, numai bărci nu le puteai numi…

Așa că iată-mă luând una dintre cele mai bune decizii călătoristice din viața mea.

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 22 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *