Ce a mai rămas prin magazine

By Cristina Radu

“Ce a mai rămas prin magazine?” a fost întrebarea cu care m-am trezit sâmbătă, 14 decembrie, ora 10:40 după ce am amânat din 10 în 10 minute cele 3 alarme setate la 8:50, 9:00 și 9:10. Ei bine, cam așa se prezintă situația:

1. Cora

Cora (Lujerului) stă tare bine la capitolul Crăciun. Încă avea globuri, betea, instalații, fețe de masă, pături mai mult sau mai puțin pufoase și cel mai important: lenjerii de pat cu model de Crăciun! Chiar 6 modele! Pentru paturi de 2 persoane! Scriu cu atât de multă pasiune despre aceste lenjerii pentru că anul trecut am căutat de am înnebunit și n-am găsit pe nicăieri. Acum, nu doar că am găsit, ci a și fost la un preț bombă: 85 lei (cearceaf, 2 fețe de pernă și cearceaf pentru pilotă). 

2. Diversity

Tot la Lujerului, fix lângă Cora. Tare bine și ei la capitolul Crăciun, aveau foarte multe căni, globuri cu muzică, mici decorațiuni și ceea ce mi-a plăcut mie cel mai mult: rame foto cu mesaje pentru părinți și bunici obsedați de cadouri de genul. Și surprinzător, după ce că arătau destul de bine și aveau un mesaj destul de bun, costau doar 10lei. Așa afaceri să tot găsești.

3. Meli Melo Deco

Am fost la Meli Melo Deco (ParkLake) la sfârșitul lunii Noiembrie și se simțea Crăciunul în fiecare colț al magazinului. Acum, la jumătatea lunii Decembrie, cam bătea vântul, dar pe globuri pictate erau tătici. 

4. Carrefour

Dacă vrei farfurioare, solnițe, platouri, ceainice și alte nebunii pentru bucătărie, aici le găsești. Plus decorațiuni foarte frumoase cu baxurile. Ceea ce mi-a plăcut la nebunie a fost paharul sub formă de glob cu model de Crăciun. Chiar nu am mai văzut așa ceva până acum. A, da, și încă ceva ce poți găsi în orice supermarket dar aici s-a nimerit să-I fac poză: bomboanele Merci, varianta mare la 40 de lei. Deci mi se pare atât de fancy să deschizi cutia, să vezi ce sortiment poți alege, să stai pe gânduri care o fi mai bună, într-un final să alegi una, să o desfaci din țiplă și după să o mănânci și după să te gândești care va fi următoarea. Deci e un întreg proces de care mă bucur de fiecare data când îmi ajunge în mână așa ceva. 

5. Pepco

Cum ziceam și în postarea anterioară, la Pepco e jale în luna Decembrie. Dacă n-ai luat fix când au băgat stocul de Crăciun, pa puiu. Zi merci dacă mai găsești vreun glob. Una peste alta, eu m-am dus la Pepco pentru pături, pentru că au cele mai frumoase, pufoase și ieftine pături. Și chiar aveau pături. Nu în ParkLake unde erau 30 de oameni care așteptau la casă, ci în Pallady unde erau doar 3 oameni care așteptau la casă. 

6. Jumbo

Ah, dragul nostru Jumbo cu produsele lui ieftine care te fac să umpli coșul și să golești cardul la ieșire! Dar ce mai contează atât timp cât rafturile sunt încă pline la jumătatea lunii Decembrie cu tot ce ți-ai imaginat vreodată? Eu mereu mi-am imaginat că de Crăciun o să am un moș simpatic cum numai la Jumbo am văzut an de an, așa că anul acesta mi-am luat doi. 

7. Auchan

Am intrat la Pallady, dar parcă nu simțeam Crăciunul la fel de mult cum l-am simțit anul trecut când am intrat în Auchanul din Drumul Taberei, așa că m-am întors acolo. Altceva domne, Crăciun cât vezi cu ochii, în orice culoare îți dorești să-l vezi. Și acolo am găsit și instalația plasă (aproape) perfectă. Zic aproape, pentru că era încurcată într-o parte și mă scotea din minți. Ei bine, încă mă scoate, dar am camuflat-o.

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 22 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *