Cadouri pentru Crăciun | Efort minim, rezultat maxim!

By Cristina Radu

Bătaie de cap ca anul acesta, cu cadourile pentru Crăciun, nu cred că am avut! Nu știu cum se face că în fiecare zi cumpăr ceva simbolic și la finalul săptămânii când le pun unele lângă altele nu se leagă nimic și parcă îmi vine să le opresc pe toate pentru mine.

Te afli în aceeași situație sau nu știi efectiv de unde să începi? Relaxează-te, fă-ți o ciocolată caldă, pune ceva confortabil pe tine, pentru că imediat vei afla răspunsurile la toate întrebările tale.

Liste, liste, liste. Chiar dacă îți place sau nu, trebuie să te apuci să faci o listă! Sau măcar un tabel în Word. Orice ai alege, trebuie să cuprindă numele persoanei căreia îi vei face cadou, ideea de cadou, bugetul în care trebuie să te încadrezi și data în care va trebui să-i dai cadoul, ca să poți să începi cu cele mai urgente.

Desigur, după ce ai notat cele 4 categorii de care trebuie să te ocupi și te-ai gândit cui vrei să-i faci cadou, te-ai blocat la ideea de cadou.

E ok, tot acolo sunt și eu. Dacă nu ești un perfecționist desăvârșit care vrea să se întreacă pe el însuși la capitolul cele mai minuțios lucrate cadouri, am câteva sugestii pentru tine.

Cel mai versatil cadou pe care poți să îl adaptezi în funcție de orice persoană este kitul de iarnă. Ce presupune mai exact? Alegi, în funcție de bugetul pe care îl ai, lucruri folositoare pentru iarnă. Ca exemple aș sugera: fular, fes, mănuși, ciorapi pufoși, ciocolată caldă, papuci de casă, botoși, pijamale pufoase, bomboane de brad cu jeleu, luminițe și orice consideri tu că s-ar mai încadra la această categorie. Le pui într-o cutie drăguță pe care o ambalezi, îi pui o fundă și ai terminat!

Al doilea cel mai versatil cadou este reprezentat de decorațiunile de Crăciun. Da, cam atât de simplu. Recomand Auchan (în special Auchan Drumul Taberei) pentru decorațiuni super simpatice și super accesibile ca preț. Și maxim Jumbo-ul cel de toate zilele.

Efort minim, rezultat maxim!

Și dacă totuși nu te descurci, ne auzim în articolul următor cu un cadou practic pe care poți să-l faci oricui!

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 21 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *