Cum am găsit bucuria în lucrurile pe care deja le am

By Cristina Radu

Într-una din zilele anului 2018, stăteam liniștită în pat și mă bucuram de soarele puternic care intra pe fereastră și îmi mângâia corpul. Am vrut să întind mâna să iau telefonul și în momentul în care am și făcut acțiunea propriu-zisă, am rămas câteva secunde nemișcată. Era pentru prima dată când conștientizam că îmi pot mișca fiecare parte a corpului, printr-un simplu gând. Făceam asta de 21 de ani, dar niciodată nu i-am acordat importanță.

Niciodată nu m-am uitat la mâinile mele și le-am mulțumit pentru că m-au ajutat să car atât de multe sacoșe, pentru că m-au ajutat să-mi aranjez părul în fiecare dimineață sau pentru că m-au ajutat să strâng tare, tare, tare la piept persoana iubită. Dar atunci le-am mulțumit, prin mângâieri lungi și priviri admirative.

Am petrecut minute în șir în care nu am făcut nimic altceva în afara de a mă uita la corpul meu, care cu siguranță nu este desprins din reviste, dar chiar și așa m-a ajutat dintotdeauna să transform și cele mai ambițioase vise în realitate.

Știu, sună pueril, sau poate poetic, dar niciodată nu m-am simțit mai fericită în pielea mea ca în acea zi.

Și sper ca tu, cel care citești acum, să poți găsi bucuria și frumusețea în lucrurile pe care deja le ai și, nu în ultimul rând, să ai parte de cel mai frumos Crăciun!

Crăciun fericit!

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 21 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *