Bucarest Stail | Macanache Dubla Lansare

By Cristina Radu

Am auzit prima dată de ,,Macanache” în campania J&B Blending Spirits. Am ascultat coverul Addei pentru că-mi plăcea ca artist (încă îmi place) și am zis să văd totuși cine e omul din spatele piesei originale. N-a fost o tranziție tocmai ușoară de la vocea suavă a Addei la ,,poetul derbedeu’’. Am zis nu-mi place și nu o să mai ascult vreodata o altă piesă din repertoriul lui, deși de foarte multe ori mi se spunea să-l ascult că e mișto, e altceva. Am refuzat categoric până în momentul în care l-am văzut și auzit live la SunsetFestival Vama Veche 2016. Am rămas total plăcut surprinsă și mi-am luat revanșa printr-o lungă perioadă în care tot ce ascultam erau piesele lui.

Și încă îmi place atât de mult, încât i-am cumpărat ambele albume și le-am pus lângă posterul semnat de el !

Când ajungi pe aici să știi că,
Ori improvizezi de frică, ori aduni ce pică
Dacă nu, te duci acasă frumușel ca Gil Dobrică,
FĂRĂ BANI, FĂRĂ BAGAJE ȘI FĂRĂ GAGICĂ
Pentru cine a fost la Dubla Lansare, ați văzut ce au făcut băieții de la Sweet Damage Crew? Am rămas fară cuvinte de uimire, pentru că era atât de PERFECT !

Psihotrop

Psihotrop e ON TOP. Nu am cuvinte să descriu cât de mult îmi place ceea ce face ! L-am văzut și ascultat de doua ori live, prima dată la Sunset Festival Vama Veche și eram `Bă ești nebun?’. A doua oară deja eram obișnuită cu ideea că o să facă show și o să impresioneze pe toată lumea. Și așa a și fost. De fapt nu, a fost cu mult peste așteptări!

Prezentatorul , tipul ăla din trupa The Bridge Committee aka băiatul ăla din trupa cu un român alb și un american negru aka Fiare Vechi,  m-a dezamăgit puțin, puțin, puțin pentru că mă așteptam să cânte `Fiare vechi` și n-a făcut-o… dar m-am consolat singură după ce s-a terminat toată treaba lăsând-o pe repeat o zi întreagă.

Macanache

Macanache CEGHERAUUUUUT!!! Și-a trăit visul la maxim, după cum spunea și el! A fost la înălțimea așteptărilor, a dat totul până la ultimul sunet și i-a ieșit perfect!

Pentru cei care n-au fost… nașpa. Dar măcar vă puteți consola cu albumele pe care le găsiți aici. Poate și c-un tricou. Zic și eu.

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

One thought on “Bucarest Stail | Macanache Dubla Lansare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *