Botoșii perfecți pentru Crăciun

By Cristina Radu

Ce am uitat eu să menționez în articolul trecut este că nu mai vreau să văd în viața mea pijamale și botoși pentru copiii foarte mici. Efectiv erau toate atât de frumoase și atât de crăciunistice încât îmi venea să-mi iau vreo 10, să le descos și după să cos ceva în care să încap și eu! Bineînțeles, m-am abținut. Cu greu, dar am reușit. De aici, bănuiesc că ți-ai dat seama că în timpul în care îmi căutam pijamaua perfectă, căutam și botoșii perfecți pentru Crăciun, să fie treaba treabă.

A, și încă ceva. După ce am văzut atât de multe pijamale și botoși pentru copii, cât să-mi ajungă și pentru următoarea viață, mi-a venit mie ideea de a lua câteva seturi pentru ursuleții mei de pluș. Măcar atât să merite și ei. Când ajung iar în magazine, nu mai erau. Cum, când și unde s-au evaporat, nu știu, dar parcă au făcut-o doar așa să-mi facă mie în ciudă. Și uite așa au rămas ursuleții mei de pluș și dezbrăcați și descălțați.

După căutări intense și nervi aruncați pe toți pereții, i-am găsit pe cei mai pufoși, cei mai frumoși și cei mai crăciuniști botoși, într-un loc la care nu m-aș fi gândit niciodată.

Era duminică, veneam de acasă împlinită că mi-au ieșit pozele pentru articolele Cum să decorezi bucătăria de Crăciun, Cum să decorezi masa de Crăciun și Meniul meu ideal pentru Crăciun. Atât de multă productivitate nu cred că am mai întâlnit de mult la mine, în doar o zi. Traversam interiorul Gării de Nord cu un ghiozdan greu în spate și alte două genți cel puțin la fel de grele în mână, când deodată zăresc lângă McDonald’s o tarabă cu botoși. Mi-au atras atenția, dar am continuat să merg. După câteva secunde, mă apăsa conștiința că nu m-am uitat mai bine la ei și m-am întors! A fost dragoste la a doua vedere și după ce i-am pipăit suficient de mult, i-am cumpărat!

De atunci și până acum, ne iubim intens și căldura pe care ei o oferă tălpilor mele, numai caloriferul o poate face!

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 21 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *