Best of 2016 | Aoileu, ce-mi place să mă laud

By Cristina Radu

După renumita zicală a lui Gică Hagi : „Aoileu, ce-mi plac …”, așa și eu, o persoană modestă, ca toți ceilalți oameni, am hotărât să fac o postare despre cât de mișto a fost anul ce tocmai a trecut.

Prima jumătate din an a trecut ori prea greu, ori prea repede, cu multe clipe de teroare, însă finalul a fost foarte fericit și liniștitor atât pentru mine, cât și pentru cei din jurul meu, reușind să trec cu brio peste oroarea numită BAC și peste ADMITERE .

La soare, la mare

Cealaltă jumătate din an, a fost the best of the best. Înainte de a-mi începe aventura vieții(adică a verii), am primit de ziua mea, o pereche de Air Force 1 Mid Black, după care suspinam de mai bine de un an și deși este perechea cu care mă încalț și descalț cel mai greu, este și cea mai purtată de până acum. Am început vara, prin a-mi lua lumea în cap! Am plecat singură și neliniștită în Vama Veche la Sunset Festival. M-am îndrăgostit iremediabil de muzica multor artiști pe care îi cunoșteam deja sau nu-i cunoșteam deloc. Nici n-am ajuns bine acasă, că a trebuit să plec iar la mare. De data asta la Neptun.

Macanache

În toamnă am plecat în Sibiu! Am stat într-un loc de vis și am văzut o mulțime de locuri mișto. În plus, o escapadă de două ore în Brașov. Tot în toamnă am fost la DublaLansare Macanache ! L-am ascultat pentru a doua oară live și spun pentru a mia oară că live este altceva! Pur și simplu altceva… Marea, unica și inegalabila surpriză a venit a doua zi, seara, când am văzut asta:

Așa bucurie și împlinire sufletească… n-am mai simțit de mult. Apoi au urmat sharurile și mesajele unor artiști care au participat la Dubla Lansare și numărul mare(pentru mine personal) de vizualizări pe Youtube.

NEXT EX

Petrecerea de la Becks mi-a adus și ea surprize plăcute și emoție în suflet, tot din partea lui Macanache (la care sincer, sincer, sincer m-aș fi așteptat) și din partea celor de la NEXT EX.

 

În concluzie, a fost o jumătate de an perfectă, cu multe realizări și împliniri!

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *