Beck’s Urban Studio | NEXT EX | Macanache

By Cristina Radu

Este mare lucru să-l ai pe Macanache la prieteni pe Facebook, pentru că îți apar toate evenimentele mișto din București la care participă și el. Așa a fost și cu Beck’s Urban Studio // Concert Macanache & The Putreds. Am aflat pe ultima sută de metri că se organizează și că (cel mai atractiv lucru la un party) intrarea este liberă.

Nici n-am intrat bine că deja fetele de la Beck’s voiau să ne facă să ne ‘simtem’ bine. ‘Faceți un GIF, îl shareuiți pe Facebook și primiți o bere’. Nu spune de două ori!

Câteva cuvinte despre Racing Pub: mi-a plăcut de am zis că nu-i adevărat ! Cum să ai o mașină care iese din perete , motociclete agățate peste tot, niște ‘semne de circulație’ criminale și o scenă imensă? Recapitulăm: intrare moca, loc super șmecher, băutura moca.

NEXT EX

În deschidere au fost cei care au câștigat concursul organizat de Beck’s, și anume NEXT EX. Nu aș putea să-i descriu. Au fost prea buni, prea cântăcioși, prea finuți, prea tot. Prea buni fără dar și poate.  Pe contul lor de YouTube se găsesc cele doua melodii oficiale pe care le ascult în continuu de atunci și sper să mai scoată multe altele în curând. E ce trebuie! După ce și-au terminat momentul, mi-am luat inima în dinți, m-am dus la solistă, am felicitat-o și am întrebat-o dacă pot să iau foaia de pe șcenă cu piesele pe care le-au interpretat pentru că mi-au plăcut enorm mult. Cine crezi că are acum acea foaie? Da, chiar eu!

MACANACHE

Dacă atunci când îl asculti pe YouTube îți place, când îl asculti live cu băieții lui ‘The Putreds’ te îndrăgostești iremediabil! Este pur și simplu altceva … Încă ceva: n-am văzut până acum un toboșar mai pasionat/implicat/ce vrei tu ca cel din The Putreds. Felul în care simțea muzica… WOW.

În concluzie, pentru cei care au văzut evenimentul și n-au venit … îmi pare sincer rău! Așa ceva nu apuci să trăiești în fiecare zi!

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 22 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

2 thoughts on “Beck’s Urban Studio | NEXT EX | Macanache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *