A treia săptămână de stat acasă

By Cristina Radu

Cum m-am mai simțit

După ce am citit cartea Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul, mi-am făcut o listă de lucruri pe care moartă coaptă trebuie să le fac. Printre acele lucruri se numără și reflecția personală. Adică la sfârșitul zilei, iau un pix și o coală de hârtie pe care o împart în două. În prima parte scriu tot ce am făcut și ce-am gândit, iar în a doua parte scriu dacă acel lucru mi-a făcut dat o stare de bine sau o stare proastă.

Cine a recomandat asta, nu e prost deloc! 

Încă din a doua zi m-am simțit mai stăpână pe situație având în vedere că mi-am dat seama că îmi face foarte mult rău să mă uit la videoclipuri pe YouTube și la story-uri pe Instagram despre problema cea mai arzătoare în momentul de față.

Cine are mai mult timp pentru filme care-mi conferă o stare maximă de relaxare? EU! 

Tu ce mai aștepți? 

Ce am mâncat

Cam ce am mâncat și în ultimele două săptămâni. Adică multă pizza urmată de câte o porție de paste pentru că îmi era prea foame să aștept până se face aluatul, până crește, până tai legumele și până când într-un final se coace pizza.

Diminețile au fost pline de smoothie, omletă cu tofu, castravete și măsline și biscuiți și banane cu nutella. 

Ce și cât sport am făcut

Ziua 1

+

Ziua 2

+

Ziua 3

+

Ziua 4

+

Ziua 5

+

Cât m-am îngrășat

Mi-am controlat foaaarte mult porțiile de mâncare, am făcut foooarte mult sport și de la 62,6 am ajuns la 61,6. Aaaaleluia, aleluia, aleluia!

La ce filme m-am uitat

Pfiu, săptămâna trei de stat acasă a fost săptămâna filmelor. Am văzut în jur de 10 filme, dar pentru tine am pregătit o listă de 50 de filme care m-au ținut în priză, mi-au dat palpitații, m-au făcut să râd cu gura până la urechi și să plâng de-a lungul existenței mele.

Vezi lista de filme AICI!

Ce carte am citit

De mai bine de un an mă chinui să-mi fac timp să o citesc și acum, în sfârșit, am reușit să mă așez confortabil, să-mi eliberez mintea de bălării și să asimilez toate informațiile de care aveam nevoie din cartea Manualul trupului scrisă de Cameron Diaz.

Vezi mai multe despre ea AICI!

De câte ori am ieșit din casă

Mi-am propus să nu ies nici măcar o singură dată, dar universul a decis să rămân fără cașcaval și am fost nevoită să ies. Tot așa, două minute până la MEGA, 10 minute în MEGA și încă 2 minute până acasă. 

Mi-am comandat și un blender pentru că cel vechi și-a dat duhul după 6 ani de stat în pod și 6 ani de folosință aproape zilnică. Revin cu un review pentru noul blender săptămâna viitoare ca să apuc să îl testez așa cum trebuie. 

Câți bani am mai cheltuit

280 lei la MEGA și 140 lei pentru blender. În continuare bugetul este depășit, dar vedem la finalul celor 4 săptămâni cam cât de depășit este.

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *