A spus cineva snacks-uri?!

By Cristina Radu

De-a lungul timpului, am tot încercat diferite sortimente de snacks-uri. Le urăsc și le iubesc pe toate în mod egal, însă pentru perioada Crăciunului am ales să le iubesc fără regrete.

Pizza ieftină și bună

Să fim serioși, cui nu-i place pizza? Și cel mai important, cui nu-i place pizza ieftină și bună? Mie cu siguranță îmi place, și nu doar că îmi place, am și descoperit cea mai bună variantă! Este vorba despre un pachet, marca Kaufland, care conține 3 pizza Margherita și costă 10,99lei! Eu mai cumpăr în plus și o cutie mică de ciuperci(5lei) și una de măsline(4lei), le curăț, le tai, le așez pe pizza și o las la cuptor până începe să se rumenească!

Îmi place la M A X I M și cu greu mă abțin să nu iau câte un pachet de fiecare dată când mă duc la cumpărăturile săptămânale!

Chips-uri

Dintre toate tipurile de chips-uri existente, întotdeauna aleg să cumpăr Tortilla Chips, marca Kaufland. Costă în jur de 2 lei punga, iar preferatele mele sunt Natural Salted și Mexican Chili. Sunt atât de crocante și pline de aromă, încât mi-e frică să nu dea dependență!

Un sos foarte bun, care să meargă la fix, este Medium Mexicana de la Poco Loco.

Biscuiți

Mai întâi de toate, vreau să țin un moment de reculegere pentru ceea ce simt papilele mele gustative în acest moment. Biscuiți mai buni ca Hazelnut Cookies, marca Kaufland, n-am întâlnit! Pur și simplu nu îmi pot găsi cuvintele potrivite pentru a descrie cât de mult îmi plac!

Popcorn

Pentru mine, orice marcă de Popcorn este la fel de bună pentru că mi se pare că oferă cam același gust, așa că iau orice găsesc la raft.

Coca-Cola Zero Vanilla

Dacă ar fi să aleg un singur suc pe care pot să îl beau toată viața, ar fi Coca-Cola Zero Vanilla! Așa gust… mai rar! Aș zice prea bun, prea ca la oraș! Îmi place atât de mult încât până să-i fac poze l-am băut pe tot…

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 22 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *