A șaptea săptămână de stat acasă

By Cristina Radu

Ce am mâncat

Gofre cu Nutella și smoothie

Orez simplu, orez cu boia afumată, cartofi fierți și ciuperci cu sos de smântână

Paste cu sos pesto și cașcaval

Orez simplu, orez cu boia afumată, chifteluțe de legume, omletă și murături

Conopidă pane cu sos Tzatziki și salată (salată verde, ceapă verde, roșii, castraveți, tofu afumat, sare, piper, ulei de măsline, oțet)

Supă cremă de morcovi cu pâine cu usturoi

Brownie

Pizza cea de toate zilele.

Ce și cât sport am făcut

Ziua 1:

Ziua 2:

Ziua 3:

Ziua 4:

+

Sculpt 30 Class Turbo Fire

Ziua 5:

+

Tone 30 Class Turbo Fire

Ziua 6:

Cât m-am îngrășat

Nu m-am mai cântărit din săptămâna a 4-a, când aveam 62,4 kg. Acum am 62,6 și sincer mă simt mai bine decât la 61, așa că la naiba cu ele de kilograme. Trecem la centimetri: bust 91,5cm, talie 74,5cm, șold 91,5cm, fund 99cm, coapsa dreaptă 53cm, coapsa stângă 51 cm.

De câte ori am ieșit din casă

Dacă am ieșit până la NON STOP-ul de la parterul blocului se pune că am ieșit? Bănuiesc că da. Ei bine, am ieșit pentru că nu prea aveam ce să mâncăm la micul dejun și gustare. Așa că am luat 10 ouă, o sticlă de lapte, cașcaval și banane. Și un Pringles cu sare. 

Două zile mai târziu mi-am dat seama că nu mai am absorbante, așa că am luat pungile de cumpărături, am fost la MEGA și am luat de toate pentru următoarea săptămână (cu speranță că ajunge pentru două)

Câți bani am cheltuit 

40 lei afacerea cu NON STOP-ul, 420 lei la MEGA și încă 60 la Glovo pentru Nutella, fructe congelate, broccoli congelat și două pachete de foietaj + 20 lei pentru că era comanda prea mică…

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *