A patra săptămână de stat acasă

By Cristina Radu

Cum m-am simțit

De unde să încep…? A fost o săptămână taaaare nebună. A început cu 3 zile în care doar am dormit, am mâncat și m-am uitat la toate cele 4 sezoane ale serialului meu preferat. Apoi au urmat 3 zile în care M-AM CHINUIT să stau trează ca să-mi resetez somnul de la a adormi la 6 ziua și a mă trezi la 5 după-amiaza la a adormi la 11 seara și a mă trezi la 8 dimineața. Abia în a 7-a zi am reușit și sper să o țin tot așa pentru că am realizat că n-am realizat nimic, dar despre asta vom vorbi într-un alt articol.

Ce am mâncat

Vreo… 10-15 tăvi pe pizza a câte 9 felii fiecare, vreo 5-10 chipsuri, vreo 2 tăvi de negresă unsă cu un stat zdravăn de Nutella, câteva smoothieuri și câteva clătite unse tot cu un stat zdravăn de Nutella.

De băut am băut vreo mulți litri de Coca Cola, câțiva de apă, câțiva de ceai de căpșuni și o cană de cafea.

Ce și cât sport am făcut

La ce săptămână am avut, mă mir că am reușit și atât.

După primele 10 minute am crezut că mor și am luat o pauză de 5 minute în care am stat întinsă în pat și am respirat controlat ca să-mi revin. Următoarele 20 au fost floare la ureche.

Fac sport de acasă de prin clasa a 8-a. Asta înseamnă de vreo 8 ani. 8 ani în care am urât cu toată ființa mea partea de stretch și nu făceam decât maxim 5 minute. 

Acum, de 2 săptămâni, îl iubesc de mor! Iubesc să simt fiecare mușchi din corpul meu în timp ce mă relaxez după 30-60 de minute de țopăit prin cameră.

Cât m-am îngrășat

Habar n-am, că nu m-am cântărit, dar mă cântăresc mâine și revin cu update.

Update: 62,4 de la 61,6 săptămâna trecută.

La ce serial m-am uitat

Nimeni altul decât La Casa De Papeeeeeeeeel. 

Am dat click pe La Casa De Papel cu cea mai mare silă, știind eu sigur că e un alt serial cu traficanți de droguri, deși niciodată, nici măcar o dată nu mă uitasem la trailer, dar numele îmi inspira această siguranță. 

După primul episod creierul meu nu știa ce se întâmplă cu el, știa doar că s-a înșelat și că dacă nu vede următorul episod o să o ia razna. 

După câteva episoade, am luat o pastilă pentru că  simțeam că-mi pleznește o venă de la prea mult suspans.

2 zile mai târziu fără somn, am terminat toate 3 părțile și eram fiartă coaptă să văd a 4-a parte având în vedere nebunia totală din ultimul episod! M-am pregătit din timp, am comandat recuzita de pe aliexpress, am băgat 3 pizza la cuptor, am luat un bax de suc, chipsuri, semințe și să vină seriaaaaaluuuul!

3 Aprilie 2020, s-a întâmplat! A apărut partea a 4-a! După 3 sezoane în care știam ce se întâmplă la fiecare secundă, aproape că nici nu-mi venea să dau click pe primul episod al celui de-al patrulea sezon. Dar am dat, și m-am uitat și m-am uitat și făceam pariu după pariu cu ce o să se întâmple (le-am pierdut pe toate, amândoi) și stăteam tot timpul cu inima în gât și cu felia de pizza în mână până când s-a terminat și am intrat cu viteza luminii pe Google să văd când apare partea a 5-a. Încă nu s-a anunțat, dar când va veni, voi fi acolo, mai pregătită ca niciodată!

Mi-a plăcut la fel de mult cum mi-au plăcut și celelalte 3 părți, având în vedere că toate sunt create de același cel mai minunat om, Alex Pina, alături de echipa lui cea mai minunată din lume!

Trăiască Alex Pina și echipa lui pentru ce au creat și Netflix pentru că l-a scos în calea a milioane de oameni. 

M-a fascinat fooooarte mult și La Casa De Papel El Fenomeno! GENIAL! Îl iubesc acum și mai mult, deși credeam că nu e posibil.

De câte ori am ieșit din casă

Niciodată! Nici măcar o secundă! Nici măcar până în holul blocului! Și o spun în sensul bun, având în vedere că oricum înainte de toată nebunia asta aveam câte o zi de stat doar în casă. Acum sunt la următorul nivel, stau câte o săptămână!

În concluzie, n-am cheltuit bani la MEGA, dar am cheltuit la Dedeman. Vorbim despre asta când vine comanda. Are doar câteva, 40, kilograme. 

Cristina Radu

Bună! Sunt Cristina, am 23 de ani și locuiesc în București. Sunt pasionată de antichități, pisici și castele! Bun venit în lumea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *